Öppettider under jul- och nyårshelgerna

Vackert snölandskap med snötäckt gran

Här hittar du information om hur Kundservice och återvinningscentralerna har öppet under jul- och nyårshelgerna. Sopturerna går som vanligt både i Bergs och Härjedalens kommuner.

Öppettider Kundservice och växel

Kundservice och växel har öppet som vanligt i mellandagarna. Aktuella öppettider hittar du alltid i vår kalender på vår webbplats. Kundservice och växel är stängt under julhelgen 24-26 december, under nyårshelgen 31 dec-1 jan samt under trettondagen 6 januari.

Öppettider återvinningscentraler

Återvinningscentralerna är öppna som vanligt under mellandagarna. Aktuella öppettider hittar du alltid i vår kalender på vår webbplats.

Samtliga återvinningscentraler är stängda under julhelgen 24-26 december och under nyårshelgen 31 dec-1 jan.

Sophämtning fungerar som vanligt

Sopturerna går som vanligt både i Bergs och Härjedalens kommuner, även under röda helgdagar.

Här ser du vilken vecka och dag vi hämtar ditt sopkärl

All hämtning sker mellan klockan 06-22. Kom ihåg att sopkärlet ska vara utställt senast kl 6 på hämtningsdagen! Glöm inte att sanda och skotta runt ditt kärl!

Så här felanmäler du akuta avloppsproblem

Får du akuta avloppsproblem ska du alltid först kontakta Vatten och Miljöresurs för att vi ska kunna konstatera om problemet är i det allmänna ledningsnätet eller i ledningen på din fastighet som du själv ansvarar för. Om du direkt anlitar privata avloppsrensningsfirmor och det visar sig att problemet är på det allmänna ledningsnätet kan vi tyvärr inte ersätta dina utlägg till avloppsrensningsfirman.

Felanmälan VA

Vardagar mellan klockan 8:00-16:00 ska du ringa 010-25 15 300

Övrig tid (kvällar, helger och röda dagar) ska du ringa 063-122 002

God jul och gott nytt år önskar vi på Vatten och Miljöresurs!