Vi söker dig som vill ha ett hållbart sommarjobb!

Vi söker sommarvikarier till Härjedalens fyra återvinningscentraler, vilka är belägna i Sveg, Hede, Funäsdalen och Ytterhogdal.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Personer på en återvinningscentral som lämnar avfall från en släpvagn i olika containrar

Om tjänsten

I sommar kan du få jobb på återvinningscentral eller köra en servicebil som hanterar förpackningsinsamlingen i Härjedalens kommun. På återvinningscentralerna möter du upp våra kunder, såväl privatpersoner som företag, informerar och vägleder dem att sortera sitt avfall rätt.

Kundmöten är en stor del av jobbet, och skötsel av anläggningen är en viktig uppgift. Arbetet kräver god fysik och sker huvudsakligen utomhus.

Med servicebilen besöker du våra återvinningsstationer för förpackningsinsamling. Här ansvarar du för att det är städat runt behållare och hanterar eventuella dumpningar av annat avfall som kan förekomma.

Du kör enligt fastställt ruttschema och övrig tid bemannar du återvinningscentralerna tillsammans med övriga kollegor. Passa på att söka till ett viktigt jobb där du och din insats verkligen kommer göra nytta!

Om dig

Du har en positiv inställning, är ansvarstagande och nyfiken på att lära nytt. Du är social och kommunikativ; du är bra på att skapa och upprätthålla en bra relation till kollegor och kunder. Du klarar av att jobba självständigt och trivs med att framföra fordon. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Kvalifikationer

Krav är:

  • B-körkort
  • 18 år
  • goda kunskaper i i det svenska språket
  • god rörlighet och fysik

Vidare ser vi att du:

  • har erfarenhet från serviceyrken samt att framföra fordon
  • har ett intresse för återvinning och återbruk
  • har datorvana
  • trivs med utomhusarbete

Om Vatten och miljöresurs

Vatten och Miljöresurs ser till att du varje dag får friskt dricksvatten i din kran och en ren närmiljö. Vi arbetar för att din vardag ska fungera här och nu, och för att naturens resurser ska räcka. Vi finns till för att även framtida generation ska kunna njuta av fjällen, vattendragen, skogen och marken.

Bolaget ägs av Bergs, Bräcke och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för driften av ägarkommunernas vatten- och avloppsförsörjning, att producera och distribuera dricksvatten samt ta om hand och rena avloppsvatten. Bolaget ansvarar även för kommunernas avfallshantering att samla in och hantera avfall och slam. Totalt är vi ca 90 medarbetare och med en omsättning på 250 miljoner kronor.

Vi arbetar över ett stort geografiskt område och har kontor i Sveg, Hede, Funäsdalen, Ytterhogdal, Svenstavik, Hackås och Bräcke.

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss blir du en viktig del i ett hållbart samhällsbyggande och här jobbar du med att göra gott för människor och miljö i många kommande generationer. Engagemanget, nyfikenheten och intresset för att bygga relationer är det som förenar alla som jobbar här och är det som gör Vatten och miljöresurs till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda.

Så ansöker du

Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden.

Lön, tillträdesdatum och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.

Ansök via vår portal

Ansökan senast 30 april med personligt brev och CV via vår portal för jobbsökande. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktpersoner
• Niklas Svenberg, ÅVC-chef
niklas.svenberg@vattenmiljoresurs.se

Fackliga kontaktpersoner
• Håkan Westling, Kommunal
hakan.westling@vattenmiljoresurs.se