Vi söker en anläggningsarbetare för vatten och avlopp

Vill du vara med i arbetet med att säkerställa en långsiktigt stabil drift för vatten- och avloppsförsörjningen i Bräcke kommun?

Just nu söker vi, på grund av en kommande föräldraledighet, förstärkning till vår VA-enhet i Bräcke under ett år.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som anläggningsarbetare inom vatten och avlopp kommer du att arbeta i huvudsak med drift och underhåll kopplat till Va-anläggningar så som rörläggning, reparation, byggnation och underhåll av ledningsnäten och vattenverk.

Om dig

För att trivas i rollen krävs det att du har lätt att samarbeta med andra, men även att du ska kunna arbeta självständigt och under eget ansvar.

Meriter:

Arbete på väg steg 1.1, 1.2, 1.3
Motorsågskort samt förarbevis för hjullastare.
Tidigare erfarenheter av rörläggning och övrig teknisk och maskinell kunskap är också meriterande.

Följande är krav:

• B-körkort (BE eller B96 är meriterande)
• God datorvana
• Kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift

Om Vatten och Miljöresurs

Vatten och Miljöresurs finns till för att framtida generationer ska kunna fortsätta njuta av fjäll, vattendrag, skog och mark inom vårt verksamhetsområde. För att du ska kunna få kristallklart och rent dricksvatten i din kran 24 timmar om dygnet. Men också för att naturens resurser och råvaror ska tas om hand och räcka länge. Vi finns för att värna om och göra din närmiljö renare och tryggare, både för dig som är tillfälligt på besök och för dig som är bofast.

Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs, Bräcke och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för våra ägarkommuners vatten- och avloppsanläggningar, att producera och distribuera dricksvatten samt ta hand om och rena avloppsvattnet. Vi samlar in och omhändertar allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar. Vatten och Miljöresurs omsätter ca 250 miljoner kr och har ca 90 medarbetare. För närvarande drivs flera större projekt, varav VA 2025 har som uppdrag att säkerställa en långsiktigt stabil drift för vatten- och avloppsförsörjningen i Härjedalens kommun, med ökade miljökrav och exploatering i turistområdena.

Vi arbetar över ett stort geografiskt område och har arbetsplatser i Sveg, Hede, Funäsdalen, Ytterhogdal, Svenstavik, Hackås och Bräcke, denna tjänst har placeringsort Bräcke.

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss blir du en viktig del i ett hållbart samhällsbyggande och här jobbar du med att göra gott för människor och miljö i många kommande generationer. Engagemanget, nyfikenheten och intresset för att bygga relationer är det som förenar alla som jobbar här och är det som gör Vatten och Miljöresurs till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda.

Så ansöker du

Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Tjänsten är en särskild visstidsanställning under 12 månader.

Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.

Ansök via vår portal

Ansökan senast 1 juni med personligt brev och CV via vår portal för jobbsökande. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktpersoner
• Elin Björkén, arbetsledare
elin.bjorken@vattenmiljoresurs.se

Fackliga kontaktpersoner
• Karl-Erik Olsson, Fackligt ombud Kommunal
karl-erik.olsson@vattenmiljoresurs.se


Pågående driftstörningar

Inga pågående driftstörningar

Senast åtgärdade driftstörningar