Vi söker medarbetare till kundservice

Har du erfarenhet av kundbemöten och service? Har du förmåga att samarbeta med olika avdelnignar och är nyfiken på att lära nya saker? Är du som person serviceinriktad och pedagogisk? Välkommen med din ansökan till kundservice!

Om Vatten och Miljöresurs

Vatten och Miljöresurs finns till för att framtida generationer ska kunna fortsätta njuta av fjäll, vattendrag, skog och mark inom vårt verksamhetsområde. För att du ska kunna få kristallklart och rent dricksvatten i din kran 24 timmar om dygnet. Men också för att naturens resurser och råvaror ska tas om hand och räcka länge. Vi finns för att värna om och göra din närmiljö renare och tryggare, både för dig som är tillfälligt på besök och för dig som är bofast.

Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt aktiebolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för vatten- och avloppsanläggningar samt att samla in och omhänderta hushållsavfall och slam från enskilda brunnar. Vi producerar och distribuerar dricksvatten och tar även hand om och renar avloppsvattnet. Bolaget omsätter ca 250 miljoner och har 80 medarbetare. Vi driver flera större projekt, mestadels inom vatten och avlopp, men även området för avfall utvecklas för framtiden.

Vi stärker upp vår kundservice i samband med att vi förväntas växa som bolag med ytterligare en ägarkommun vid årsskiftet. Bräcke kommun planeras ansluta till verksamheten och vi söker därmed ytterligare servicehjältar till vårt team.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare hos Vatten och Miljöresurs kommer du att besvara frågor gällande vatten, avlopp och avfall från fastighetsägare i våra ägarkommuner. Frågorna kommer in via telefon, e-mail, brev och vår hemsida. Du kommer att underhålla och uppdatera vårt verksamhetssystem och kundregister som idag ligger i EDP Future. Att ta fram statistik och underlag till utredningar och avtal ingår också. Våra ägarkommuner har avfallsordningar, avfallsplaner och taxor som har en liknande konstruktion. Att informera om och agera enligt dessa är en viktig del i arbetet

Kvalifikationer

För att passa in i rollen behöver du ha god erfarenhet från kundbemötande. Många olika system ska hanteras i vardagen och framförallt registerhållning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Då vårt verksamhetsområde är stort till ytan krävs även körkort klass B. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du kommunicerar, pratar och skriver mycket god svenska och behärskar engelska i tal och skrift. Erfarenhet från arbete med EDP Future, Windows 10 och Office 365 är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas hos oss behöver du vara bra på att få med dig folk, vara pedagogisk, uthållig och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan bemöta olika personligheter via telefon samt att anpassa budskapet efter mottagaren. Du sätter dig in i nya verksamhetsfrågor och system, är nyfiken på och lär dig dess funktioner. Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är strukturerad men även flexibel. För att passa in i rollen läggs stor vikt vid egenskaper som serviceinriktad, initiativförmåga och ansvarstagande.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Vatten och Miljöresurs blir du en viktig del i ett hållbart samhällsbyggande och här jobbar du med att göra gott förmänniskor och miljö i många kommande generationer. Att med engagemang, kamratskap och kreativitet enas mot ett gemensamt mål gör oss alla tillmiljöhjältar. Vi erbjuder fortlöpande branschspecifika utbildningar.

Arbetsorter där vi har kontor är Hackås, Funäsdalen, Svenstavik, Hede och Sveg, samt för denna tjänst även möjlighet att placeras i Bräcke.

Ansökan

Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Tjänsten är heltid tillsvidare, men provanställning kan komma att tillämpas. Tillsättning av tjänsten sker endast efter det att nödvändiga politiska beslut tas.

Tillträde snarast efter överenskommelse. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.

Ansök via vår portal

Ansök till tjänsten med personligt brev och CV via vår portal för jobbsökande. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Kontaktpersoner

Vid frågor och funderingar kontakta: 

Lina Eklund, Servicechef
lina.eklund@vattenmiljoresurs.se
Henrik Ingvarsson, Fackligt ombud Vision, henrik.ingvarsson@vattenmiljoresurs.se