Vi söker en vikarierande Rörnätstekniker till driftområde i Berg

Leende kvinna i varselkläder på väg upp i grävmaskin

Har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande jobb? Välkommen att söka jobb som vikarierande rörnätstekniker hos Vatten och Miljöresurs.

Om oss

Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vi producerar och distribuerar dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet. Vi ansvarar även för att samla in och omhänderta allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar i Bergs och Härjedalens kommuner. Vatten och Miljöresurs omsätter cirka 110 miljoner och har cirka 70 medarbetare.

Som medarbetare på Vatten och Miljöresurs blir du en viktig del i ett hållbart samhällsbyggande och här jobbar du med att göra gott för människor och miljö för många kommande generationer. Att med engagemang, kamratskap och kreativitet enas mot ett gemensamt mål gör oss alla till miljöhjältar.

Inom bolaget finns fyra driftområden för va-verksamheten och det är till driftområde Berg vi söker en vikarierande medarbetare som rörnätstekniker. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete.

Arbetsuppgifter

Vatten och Miljöresurs, driftområde Berg, söker nu en noggrann och ansvarstagande kollega för underhåll och förnyelse av VA-nätet. Du ska självständigt och tillsammans med andra planera och genomföra rörläggningsarbeten. Som rörnätstekniker inom VA arbetar du i huvudsak med reparation, drift och underhåll samt nyproduktion av ledningsnät som består av vatten, spillvatten samt dagvatten.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som rörnätstekniker krävs det att du har lätt att samarbeta med andra, men även att du ska kunna arbeta självständigt och under eget ansvar. Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen och gärna erfarenhet som anläggare/VA-rörläggare. Meriterande är YH-utbildning som rörnätstekniker samt kurser i arbete på väg, schakta säkert, diplomkurs som rörläggare, hygienkurs vatten samt svets-utbildning för svetsning av PE-ledning. Vi ser även gärna att du har praktisk erfarenhet av annat arbete inom vatten och avlopp.

Du ska ha god datorvana och god kunskap i Microsoft Office samt B-körkort är ett krav då vi arbetar inom ett stort geografiskt område.

Så ansöker du

Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Tjänsten är ett vikariat på heltid fram till 2022-06-30, med eventuell möjlighet till fast anställning. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.

Skicka ansökan, personligt brev, CV och två referenser, till jobbansokan@vattenmiljoresurs.se

Ange ”Ansökan rörnätstekniker Berg” i ämnesraden

Sista ansökningsdatum: 2021-12-14

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Sveriges Ingenjörer når du via vår växel, 010 – 25 15 300.
Vid frågor och funderingar kontakta våra ansvariga arbetsledare Johan Eriksson 010 – 25 15 370 eller Mattias Torstemo 010 – 25 15 377.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Vatten och Miljöresurs!

Pågående driftstörningar

Inga pågående driftstörningar

Senast åtgärdade driftstörningar