Vi söker en återvinningschef

Två kvinnor i varsel kläder diskutera på fältjobb

Som ansvarig för Vatten och Miljöresurs återvinningscentraler finner du stora utmaningar men även möjlighet till utveckling. Vi söker en återvinnigschef som är pedagogisk, uthållig och har god samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter

Som ansvarig för våra återvinningscentraler hos Vatten och Miljöresurs finner du stora utmaningar men även möjlighet till utveckling. Vi behöver förändra vår verksamhet för att möta framtida och nuvarande behov.

Vi ser digitalisering som en del i att förenkla vardagen för våra anställda, både vad gäller rapportering och ny teknik.

För närvarande finns nio återvinningscentraler inom verksamhetsområdet. Den geografiska spridningen är stor, tre av dessa drivs idag av en entreprenör och övriga sex bemannas med egen personal.

Du kommer att ha ansvar för personal och den dagliga driften, underhåll av anläggningarna inom avfallsverksamheten och framtidsplaneringen.

Du är ansvarig för drift- och investeringsbudget.

Kontakten med våra entreprenörer och avlämningsplatser samt övriga aktörer i branschen är en given del i rollen.

Du ingår i avfallsstaben där vi samarbetar kring allt från enkelt avhjälpta frågor till var vi vill vara i framtiden.

Kvalifikationer

För att passa in i rollen behöver du vara intresserad av, ta till dig och förmedla vidare digitala lösningar. Ha erfarenhet av kontakter med olika entreprenörer. Kunna leda i förändringsarbete och ha ett ekonomiskt sinnelag. Det krävs god datavana då många olika system ska hanteras i vardagen.

Du pratar och skriver mycket god svenska och behärskar engelska i tal och skrift.

Erfarenhet från arbete med personal- och budgetansvar är meriterande, så även erfarenhet av arbete inom avfallsbranschen. Kan du planera logistik och transport är det en fördel. Om du arbetat inom offentlig verksamhet har du större möjlighet att förstå ställda lagkrav och politiska beslut.

Då vårt verksamhetsområde är stort till ytan krävs även körkort klass B. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas hos oss behöver du vara pedagogisk, uthållig och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan bemöta olika personligheter samt att anpassa budskapet efter mottagaren.

Du sätter dig in i nya verksamhetssystem, är nyfiken på och lär dig dess funktioner.

Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är strukturerad men även flexibel och lösningsfokuserad. För att passa in i rollen läggs stor vikt vid egenskaper som serviceinriktad och initiativ-/ansvarstagande.

Vilka är vi?

Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för att samla in och omhänderta allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar. Vi ansvarar även för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vatten och Miljöresurs omsätter ca 110 miljoner och har 70 medarbetare.

Som medarbetare på Vatten och Miljöresurs blir du en viktig del i ett hållbart samhällsbyggande och här jobbar du med att göra gott för människor och miljö för många kommande generationer. Att med engagemang, kamratskap och kreativitet enas mot ett gemensamt mål gör oss alla till miljöhjältar.

Här kan du läsa mer om oss som arbetsplats

Så ansöker du

Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Tjänsten innebär anställning tillsvidare, med tillträde snarast. Provanställning kommer att tillämpas. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.

Skicka ansökan, personligt brev och CV, till lina.eklund@vattenmiljoresurs.se

Sista ansökningsdatum: 2021-12-06

Arbetsgivare: Vatten och Miljöresurs

Ort: Sveg

Heltid, 100 procent

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Vatten och Miljöresurs!

Pågående driftstörningar

Inga pågående driftstörningar

Senast åtgärdade driftstörningar